Gedreven door de steeds evoluerende verwachtingen van onze klanten, streven wij ernaar ‘de optimale klantbeleving’ te bieden. Ook de wijzigende mobiliteitsbehoeften zullen wij tegemoet komen met een steeds luisterend oor voor onze klant. ‘Optimistic, Human, Smart’ zijn de waarden waarvoor we samen met het merk CITROËN willen staan. Wij bieden onze klanten een breed gamma aan CITROËN personen- en bedrijfsvoertuigen. Een merk met een rijke geschiedenis, denk maar aan de Traction Avant, de 2PK of de DS, én een uitdagende toekomst in een wereld die verandert. CITROËN, inspired by you.

Uw wagen wordt zuiniger, slimmer en duurzamer, maar, helemáál zonder service na-verkoop kan hij niet. Ons team van medewerkers, dat blijvend, onontbeerlijke bijscholing geniet, tracht onze klanten een zo volledig mogelijke service te bieden. Voor alle onderhouds- en herstellingswerken, vervanging van banden en ruiten, koetswerkherstellingen én vervangend vervoer, kan je bij garage GASPAR terecht. Onze eigen, erkende carrosserie-afdeling is drager van het KIWA PRO –label.

Als ‘CITROËN BUSINESS CENTER’ bieden wij bedrijven de professionele, specifieke dienstverlening welke ze verwachten: een vaste contactpersoon, minimale wachttijd, gepast vervangend vervoer, ‘Pick Up & Delivery’-service (10km), free WIFI, woensdagavonddienst, avondopenstelling receptie werkplaats én een voorraad “Business”-modellen en bestelwagens aan specifieke kortingen.

Garage GASPAR is ook ‘CITROËN SELECT’ –dealer, een label dat garant staat voor een permanent aanbod kwalitatieve tweedehandswagens mét waarborg.

Er bestaat geen product waarmee je meer momenten deelt en beleeft, dan met je wagen. Deze tot herinneringen maken die je koestert, is onze missie: ‘gedreven door de klant*’.

(*deel uw verwachtingen met ons)


Tot binnenkort,

Johan Gaspar,
Afgevaardigd bestuurder